Newsletter

Adobe Spark Page

Vezi newsletter TSO!

- Din directia Bucuresti (Arcul de Triumf, Piata Presei Libere) in directia Otopeni:

Varianta 1 - se merge pe DN1 pana la intrarea in orasul Otopeni. De la intrarea in oras se parcurg aproximativ 1,5 km pe Calea Bucurestilor (DN1), dupa care se face dreapta pe strada 23 August. Dupa aproximativ 1 km faceti dreapta (la intersectia semaforizata) pe strada Drumul Garii Otopeni. Dupa aproximativ 750 m ajungeti la baza sportiva (pe partea stanga).

 

- Din directia Ploiesti in directia Otopeni: dupa podul peste soseaua de centura, se face dreapta (in directia A2 - Autostrada Bucuresti - Constanta). Dupa coborarea podului peste calea ferata se intra in sensul giratoriu si se face stanga in directia Otopeni (pe langa benzinaria LukOil) si in 50m ajungeti la baza sportiva (pe partea dreapta).

Varianta 2 - din DN1 se face dreapta pe soseaua de centura (in directia A2 - Autostrada Bucuresti - Constanta). Dupa coborarea podului peste calea ferata se intra in sensul giratoriu si se face stanga in directia Otopeni (pe langa benzinaria LukOil) si in 50m ajungeti la baza sportiva (pe partea dreapta).

 

 
     

- Din directia A1 - Autostrada Bucuresti - Pitesti (Chiajna, Chitila, Mogosoaia) pe soseaua de centura, in directia Otopeni: la sensul giratoriu ce face legatura cu DN1, se merge inainte (in directia A2 - Autostrada Bucuresti - Constanta). Dupa coborarea podului peste calea ferata se intra in sensul giratoriu si se face stanga in directia Otopeni (pe langa benzinaria LukOil) si in 50m ajungeti la baza sportiva (pe partea dreapta).

 

- Din directia A2 - Austostrada Bucuresti - Constanta (Pantelimon, Voluntari, Stefanesti, Tunari) pe soseaua de centura, in directia Otopeni: in apropierea podului peste calea ferata dinainte de sensul giratoriu ce face legatura cu DN1, se face dreapta dupa benzinaria LukOil (in sensul giratoriu) si in 50 m ajungeti la baza sportiva (pe partea dreapta).