Newsletter

Adobe Spark Page

Vezi newsletter TSO!

Asociatia „Clubul Sportiv Tennis School Otopeni” este persoana juridica romana de drept privat, non-guvernamentala, nepartinica, non-profit si independenta si isi desfasoara activitatea in interes public general, in temeiul OG nr. 26/2000 si in conformitate cu Legea Sportului.

Asociatia „Clubul Sportiv Tennis School Otopeni” este membru afiliat cu drept de vot al Federatiei Romane de Tenis.

Asociatia „Clubul Sportiv Tennis School Otopeni” isi desfasoara activitatea in cadrul bazei sportive Power Tenis Club, ce pune la dispozitie: 6 terenuri de tenis (suprafata: zgura) din care 4 terenuri sunt acoperite pe timp de iarna, un teren de minitenis cu perete, club house cu vestiare si dusuri, bar - terasa, parcare, spatiu de joaca copii.

Adresa: Strada Drumul Garii Otopeni nr. 4, Otopeni, Jud. Ilfov


Asociatia „Clubul Sportiv Tennis School Otopeni” pune la dispozitia tuturor categoriilor de persoane interesate servicii de initiere si pregatire sportiva. Practicarea tenisului in cadrul bazei Power Tenis Club intr-unul din programele mai sus mentionate se poate face:

 - fie prin dobandirea calitatii de membru inregistrat al Tennis School Otopeni

 - fie prin rezervare individuala a terenului direct la receptia Power Tenis Club.

Informatii privind reglementarile si facilitatile unui membru inregistrat Tennis School Otopeni pot fi regasite in sectiunea dedicata membrilor TSO

Sistemul de taxe aprobat poate fi regasit mai jos:

 

Taxe de membru inregistrat   Taxe de pregatire sportiva