Newsletter

Adobe Spark Page

Vezi newsletter TSO!

In perioada 24-28.08.2015 vom organiza un stagiu intensiv de tenis combinat cu activitati diverse: 

 

Antrenamente de tenis   Jocuri si intreceri / Pregatire fizica   Despre tenis
   

Exercitii specifice ce permit consolidarea si perfectionarea notiunilor de baza intr-un mod usor si distractiv: mingii, rachete, terenuri de joc si metodica de predare adaptate varstei copiilor.

 

Mutam distractia si ne intrecem la diverse jocuri / probe sportive, atat pe terenul de tenis cat si in afara lui. Din programul zilnic nu vor lipsi exercitii pentru imbunatatirea nivelului general de pregatire fizica.

 

Ne adapostim la interior (cand caldura ne obliga) si invatam impreuna: istoria tenisului, regulamentul de joc, cum ne pregatim racheta de tenis pentru joc, formate diverse de competitii, idoli si legende ale tenisului.

Pentru a veni in intampinarea activitatilor care se organizeaza in cadrul “Saptamanii Altfel” sub egida “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!“, Tennis School Otopeni a pregatit pentru saptamana 06-10.04.2015 un proiect special pentru copii cu varste intre 6 si 10 ani:

 

"Prima lectie de tenis"

Stagiu organizat in perioada luni 02.03 – vineri 06.03.2015 (vacanta de primavara la Liceul Francez Anna de Noailles) in intervalul orar 10-13.

 

 

Programul Tennis Camp-ului a fost structurat in activitati diverse si jocuri specifice Cursului International Tennis Xpress, curs implementat de catre Tennis School Otopeni

Galerie foto/video completa: