Newsletter

Adobe Spark Page

Vezi newsletter TSO!

Nivelul Rosu

Informatii nivel

 

Varsta: recomandat copiilor pana in 8 ani pentru un prim contact cu notiunile de baza din tenis.

Teren: redus cu dimensiuni de 11-12m lungime x 5-6m latime

Mingi: cu decompresie 75% fata de mingea standard si diametru marit fata de mingea portocaliu, verde si standard

Modul de lucru: dinamic in grupe formate din 4 pana la 6 copii la un antrenor responsabil

Durata unei lectii: 55 minute

Frecventa: 2 antrenamente pe saptamana

Metodica de predare: nivelul Rosu este structurat in etape, fiecare dintre acestea cu obiective si evaluari standardizate (informatii detaliate sunt disponibile doar membrilor Tennis School Otopeni)  


Costuri

1.Repartizarea copiilor intr-unul dintre programele disponibile se face in urma unei evaluari initiale in care sunt analizate informatiile cu privire la potentialul motric si competentele/experienta in tenis (daca e cazul). Varsta copilului reprezinta de asemenea un factor important. Se percepe o singura data taxa de evaluare.

Taxa program:

Tip program

Frecventa

Taxa

ROSU

2 ori / saptamana

150 lei / luna / sportiv

Evaluare

1 singura data

45 lei / sportiv

 

Diminuarea taxei lunare este acceptata de catre Tennis School Otopeni in urmatoarele conditii:

- in perioada vacantelor scolare (o informare prealabila este necesara cu 7 zile inainte)

- in caz de imbolnavire numai in urma prezentarii unui certificat medical care indica o incapacitate de joc de minim 7 zile. Certificatul medical trebuie adus in saptamana imediat urmatoare refacerii complete. Tenis School Otopeni va fi anuntata referitor la perioada de incapacitate.

Diminuarea taxei lunare se face cu 25% pentru fiecare saptamana programata si nu poate depasi 3 saptamani dintr-o luna calendaristica. Exceptia de la aceasta regula o reprezinta cazurile de boala foarte grave.

 

2. Pentru a lua parte la programul Tenis 10 dobandirea calitatii de "Membru Inregistrat" este obligatorie. Se percepe o taxa anuala platibila o singura data (integral) in momentul inceperii cursurilor in conformitate cu sistemul de taxe aprobat pentru anul in curs


Pentru detalii privind sustinerea unei evaluari initiale si stabilirea unui program saptamanal trebuie contactat Antrenorul Responsabil de Segment.